hotline:   +421 904 825 999  |    info(at)maximapaints.sk

Home Články Článok


Tri spôsoby, ako osviežiť vzhľad kuchyne a jedálne

Tri spôsoby, ako osviežiť vzhľad kuchyne a jedálne

Skúsenosti interiérových dizajnérov nám hovoria, že keď ľudia hľadajú zmenu vo svojom domove, často začínajú kuchyňou a jedálňou. Aj keď sa na prvý pohľad tieto miestnosti nezdajú byť ideálnymi na zmenu, podstatou je, že ich zmena má veľký vplyv na domácnosť.

Začnite so stenami, pretože diktujú atmosféru

Najobľúbenejším, najpohodlnejším a najjednoduchším riešením je určite zmena farby stien. Tento návrh sa nám páči a vždy ho odporúčame do každej miestnosti, pretože jeho realizácia je jednoduchá a rýchla. Dá sa to stihnúť za jeden deň, záleží od steny, jej stavu a aká veľká je zmena. Ak sú steny zdravé, je možné vidieť zmenu v priebehu niekoľkých hodín alebo dní.

Keď hovoríme o farbách alebo kombináciách dekoratívnych techník, neexistujú takmer žiadne obmedzenia. Nezabudnite, že svetlo zohráva veľkú úlohu pri vnímaní miestnosti, preto pre vizuálny efekt väčšej kuchyne radíme svetlejšie odtiene. Jedáleň je okrem obývačky ďalším priestorom v domácnosti, kde sa schádza rodina, preto je dôležité, aby bola pohodlná a príjemná.

Jedno z nečakane dobrých čísel pre kuchyňu a jedálenský kút je žltá. Prináša radosť, je intenzívna, súhlasí s trendmi, ale je aj magicky účinná. Hodí sa k neutrálnemu prostrediu, pastelovým, studeným, ale aj teplým tónom, ako chameleón.

Prineste drevo a kameň pre teplo

Prvky prírody v kuchyni vytvárajú ten želaný wow efekt, s ktorým sa stretávame pri pohľade na interiéry na sociálnych sieťach. Môžete použiť skutočné materiály alebo ich verné repliky. Kameň v podobe pracovných dosiek, doplnkov v kuchyni, dodáva nový rozmer a nové pravidlá interiéru hovoria, že priestory so štruktúrou sú absolútnym hitom.

Kameň a drevo zároveň prinášajú teplo do domova. Keďže jedáleň je priestorom, kde sa realizuje intímny akt rodiny, miestom, kde sa počas víkendu ľudia stravujú a stretávajú, je žiaduce, aby z nej sálalo teplo a dostupnosť. Aj keď sa prikláňate k štýlu, ktorý odráža luxus, drevo a kameň tiež reflexne zapadajú do elegantnej vízie domova.

Či už orientované na tradicionalizmus alebo minimalizmus, univerzálnosť týchto prvkov ich robí žiadúcimi.

Upravte osvetlenie

Aj keď sa to na prvý pohľad zdá nedôležité, práve svetlo vytvára v domácnosti výsledný efekt. Predstavte si krásnu pracovnú plochu v kuchyni, ktorú takmer nevidno, pretože nie je dostatočne osvetlená. Alebo si predstavte krásny jedálenský stôl, ktorý je pod vplyvom silného, ​​nevhodného svetla, ktoré ruší spolubývajúcich počas obeda.

Takýto príbeh by ste nechceli mať vo svojom byte či dome, však?

Ak vaša kuchyňa nemá dostatok prirodzeného svetla, strategicky si premyslite, kde by ste mohli umiestniť malé či väčšie lampy, lampy alebo možno aj sviečky, ak máte radi romantickú atmosféru.

Ďalšou výhodou v tomto prípade je skutočnosť, že tieto zmeny sú tiež jednoduché a nevyžadujú príliš veľké investície, takže môžete ľahko meniť jednu položku naraz.

Aj keď si myslíte, že myšlienka zmien vzhľadu domova si vždy vyžaduje prostriedky v podobe času a peňazí, ak sa trochu viac venujeme samotnej realizácii, nemusí to tak byť. Konceptom je čo najlepšie využiť už existujúci vzhľad a len ho vylepšiť detailmi. Práve tu sa skrýva hlavný trik, ktorý prináša domáce osvieženie.

#maxima #maximapaints #maximaslovensko #farby #fasady #farbyafasady #farbyafasadymaxima #kuchyna #osvetlenie #dizajn

SPÔSOB DORUČENIA

Zakúpené produkty Vám doručíme vlastnou dopravou alebo zmluvným prepravcom.

FIREMNÍ ZÁKAZNÍCI

Spolupracujeme výhradne na obchodnom vzťahu B2B.

PRÉMIOVÁ KVALITA

Maxima produkty prezentujú prémiovú kvalitu s výbornými vlastnosťami.

© 2024 maximapaints.sk | mapa stránok