hotline:   +421 904 825 999  |    info(at)maximapaints.sk

Home Články Článok


BIELA FARBA V INTERIÉRI - 9 DÔVODOV PREČO

BIELA FARBA V INTERIÉRI - 9 DÔVODOV PREČO

Vymaľovanie izby na bielo môže zmeniť hru! Biela je klasická, čistá, svetlá a šik farba, ktorá zvýrazňuje zariadenie v miestnosti. Bez ohľadu na to, aká je vaša farebná paleta, existuje biela, ktorá sa vám bude hodiť domov. Tu je 9 krásnych dôvodov, prečo si vymaľovať izbu na bielo.

BIELA JE VŽDY KLASIKA A CHIC
Biele izby sú klasika! V súčasnosti sú stále trendy biele steny. Možno raz budú v trendoch iné farby, no biela farba bude aj vtedy štýlová. Navyše, vyžaruje z nej klasický šik! Klasika je klasika, pretože obstála v skúške času. Zatiaľ čo trendy výzdoby prichádzajú a odchádzajú, stále tvoria zoznam najlepších postupov dekorácie! A práve biela farba je tam vždy!

PRE KAŽDÚ FAREBNÚ PALETU JE BIELA FARBA
Na výber sú stovky bielych odtieňov. Biela farba má dve hlavné kategórie odtieňov - teplý a studený. Existuje aj tretí typ bielej, ale pokiaľ nežijete v umeleckej galérii, nechcete používať bielu, ktorá je až príliš výrazná. Biela je naozaj hlavne o podtóne! Všetky farby majú svoje podtóny. Teplá biela má podtóny žltej, ružovej, broskyňovej a iných teplých farieb. Vďaka nim sa biela cíti šťastná, pohodlná, teplá a prívetivá. Studená biela má modré, zelené a fialové podtóny. Biela vďaka nim pôsobí čisto, žiarivo a sviežo. Je dôležité vedieť, či chcete, aby bola vaša izba/domov chladným alebo teplým prostredím a podľa toho zvoliť správnu farbu náteru.

IDEÁLNE POZADIE ZA NÁBYTOK
Biela pripravuje pôdu pre hviezdu našich izieb - nábytok a zariadenie! Zariadenie a vaša farebná paleta a textúra sú umocnené bielymi stenami, ktoré im ponúkajú možnosť vyniknúť. Všetko v našom dome vyzerá skvele pri bielej stene!

VYMAĽUJTE BIELU IZBU BIELOU MATNOU FARBOU
Jedna vec pri výbere bielej matnej farby (biela matná farba) na steny je, že sa dajú veľmi ľahko opraviť. Lesklé interiérové farby už nie sú až tak priateľské k dodatočným opravám škrabancov, fľakov,... Biele matné a polomatné interiérové farby sú ideálnym riešením pre praktickú domácnosť, nakoľko je údržba rýchlejšia a praktickejšia. Pre ultramatnú a vysokokryciu interiérovú bielu farbu odporúčame farbu ULTRADIS.

BIELA FARBA ZVÄČŠÍ IZBU
Toto nie je mýtus! Biela zväčšuje miestnosť klamom oka a my vnímame bielu miestnosť väčšiu, než v skutočnosti je. Tmavé farby, hoci sú pekné a náladové, majú tendenciu, aby miestnosť vyzerala menšia. Biele miestnosti na druhej strane spôsobujú, že miestnosť pôsobí svetle, vzdušne a väčšie. A ak použijete rovnakú bielu farbu v celom dome, izby nielenže vyzerajú väčšie a ľahšie, ale váš domov pôsobí aj súdržnejšie. Pretože naše oči môžu cestovať z jednej miestnosti do druhej bez prerušenia farieb, celý dom bude vyzerať väčší a otvorenejší.

BIELA JE NAJLEPŠÍ PRIATEĽ DOMOVOV S OTVORENÝM KONCEPTOM
Biela je priateľom otvorených priestorov, obzvlášť ak sú jednotlivé miestnosti vzájomne prepojené a vytvárajú jeden koncept. Ak máte oblasť vášho domova, ktorá je otvorená, zvážte jej vymaľovanie na bielo!

FAKTOR KRÁSY
Tu je záver - biela je krásna! Nie preto, že je to nejaká veľkolepá farba, ale kvôli tomu, čo robí s miestnosťou.

Ak uvažujete o vymaľovaní izby vo svojom dome, dúfame, že vám to pomôže zvážiť možnosť vyskúšať krásnu bielu!

Použitá literatúra: https://www.stonegableblog.com/9-beautiful-reasons-to-paint-a-room-white/

SPÔSOB DORUČENIA

Zakúpené produkty Vám doručíme vlastnou dopravou alebo zmluvným prepravcom.

FIREMNÍ ZÁKAZNÍCI

Spolupracujeme výhradne na obchodnom vzťahu B2B.

PRÉMIOVÁ KVALITA

Maxima produkty prezentujú prémiovú kvalitu s výbornými vlastnosťami.

© 2024 maximapaints.sk | mapa stránok