hotline:   +421 904 825 999  |    info(at)maximapaints.sk

Home Články Článok


7 najlepších farieb pre chodby

7 najlepších farieb pre chodby

7 najlepších farieb pre chodby

Často prehliadané a zabúdané pri rekonštrukciách domov, vaše chodby nie sú technicky „izbou“, ale mali by byť rovnako dôležité ako váš obytný priestor alebo kuchyňa, pokiaľ ide o zdobenie. Bytový dekor, ktorý je kompletný, je ten s dobre vyzdobenými chodbami a súdržným vzhľadom od začiatku do konca. Či už chcete strohú, bielu chodbu alebo chcete experimentovať s predĺženými farbami, ako je čierna (áno, čierna!), je tu pre vás farba.

Nižšie nájdete naše obľúbené tipy pre každú chodbu.

Neutrálne tóny ako béžová
Chodby by mali pekne ladiť so zvyškom vášho domova, ale to neznamená, že musíte zachovať rovnakú farebnú schému v celom dome. Dokonca aj keď idete odvážnejšie v spálňach alebo kuchyni, neutrálna farba môže byť upokojujúcou voľbou pre vaše chodby a skvelým spôsobom, ako spojiť zvyšok domu dohromady. Jemná béžová vyzerá pekne s bielymi podšívkami a ľahko sa mieša so všetkými farbami.

Svetlo biela
Biela farba sa už dlho používa na zväčšenie priestoru a pomáha malej miestnosti pôsobiť väčším dojmom. Ak vašim chodbám chýba prirodzené svetlo (ako mnohým), žiarivá biela je skvelou voľbou. Táto farba nemá žiadne podtóny a pôsobí ostro a čisto. Tiež rozjasní náladu akejkoľvek pochmúrnej chodby, ale dobre funguje aj pri použití za zarámovanými umeleckými dielami alebo portrétmi na schodisku.

Svetlo modrá
Najlepšie farby chodby poskytujú pocit pokoja a ticha, keď sa vaše okolie mení zo dňa na noc a z noci na deň. Svetlomodrá dodáva presne toľko farby, aby vytvorila vizuálny záujem, ale nie toľko, aby sa vo vašej chodbe cítila príliš exponovaná. Táto farba je dobrou voľbou do menších aj väčších predsiení.

Zelená farba
Bohatá zeleň má v sebe niečo, vďaka čomu sa každý priestor cíti ako doma. Vyberte si stredne zelenú, ktorá pôsobí tlmene a moderne. Pri určitých svetlách alebo v určitých časoch dňa vyzerá takmer sivo a je skvelou voľbou pre sofistikovaný domov, ktorý potrebuje trochu pigmentu.

Zafírovo modrá
Je bežnou mylnou predstavou, že iba žiarivá biela môže pomôcť zväčšiť priestor. V skutočnosti sa niekedy môže objaviť tmavá farba, ktorá tlačí steny a predlžuje miestnosť. Cosmetic Sapphire je krásna sýto modrá farba, ktorá je ako stvorená do moderných domácností. Milujeme to pre schodiská, najmä tie, ktoré sa spájajú s foyer. Celkovo je to skvelá farba, ktorá dodáva veľa osobnosti a hĺbky.

Šedá farba
Sivá je skvelá klasická neutrálna, ktorá sa krásne hodí do každej chodby. Teplé odtiene sivej s nádychom fialovej a purpurovej sú ideálne do rodinných bytov. Je to dobré pre priestrannú chodbu, ktorá potrebuje trochu tepla a môže poskytnúť útulný pocit.

Fialová
Fialová je neskutočne upokojujúca farba – a keď sa ráno ponáhľate zo spálne do kúpeľne, pokojná farba je skvelý spôsob, ako začať deň. Krásny odtieň levandule s nádychom sivej sa krásne hodí do každej chodby a vyzerá nádherne vedľa bielych alebo svetlých drevených rámov. Použite túto farbu v širokej alebo úzkej chodbe - pôsobí na jej predĺženie a dodáva hĺbku.

Bez ohľadu na to, akú farbu si vyberiete pre svoju chodbu, je dôležité, aby sa hodila k vášmu osobnému štýlu.

SPÔSOB DORUČENIA

Zakúpené produkty Vám doručíme vlastnou dopravou alebo zmluvným prepravcom.

FIREMNÍ ZÁKAZNÍCI

Spolupracujeme výhradne na obchodnom vzťahu B2B.

PRÉMIOVÁ KVALITA

Maxima produkty prezentujú prémiovú kvalitu s výbornými vlastnosťami.

© 2024 maximapaints.sk | mapa stránok