hotline:   +421 904 825 999  |    info(at)maximapaints.sk

Home Články Článok


Výzdoba dvora v americkom štýle

Výzdoba dvora v americkom štýle

Veríme, že sme sa všetci kedysi radi pozerali na nádherné domy a dvory, ktoré nám ukazovali v amerických filmoch a seriáloch. Priestor pred domom, ktorý akoby pozýval na grilovačky a posedenia a zvádza spôsobom aranžmánu, je len jedným rozmerom, ktorý by pôsobil príťažlivo.

Je pravda, že dvor ako inštitúcia si zaslúži osobitný prístup, čo sa týka pozemkových úprav. Samotný exteriér, ale aj interiér by mal a musí byť prispôsobený potrebám účelu, ale aj osobným preferenciám. Záhrada, ktorá vyzerá ako záhradný dizajn v americkom štýle, sa dá dosiahnuť len niekoľkými krokmi.

Určite ohnisko na dvore
Možno, že časť vášho dvora vyzerá skvele na rannú kávu alebo raňajky vonku, ale čo ak túto časť dostane ranné slnko? Bude v tejto časti naozaj príjemné tráviť tam čas ráno?

Myšlienka umiestnenia centrálneho bodu na dvore je koncept, kde sa časti dvora spontánne navzájom spájajú, pričom sledujú potenciál exteriéru. Vo väčšine patií v americkom štýle je stredobodom doplnené honosné usporiadanie sedadiel.

Luxus sa v tomto prípade odráža v tom, ako luxus prežívate. Niekto sa rozhodne skôr pre hojdačky a záhradný nábytok na sedenie ako lenivé vaky a niekto pre lehátka. Pre rodičov môže byť dôležité nastaviť nízke stoly pre najmenších.

V amerických domácnostiach je obrovský elektrický gril často ústredným bodom, okolo ktorého sa všetko na dvore „točí“. Stretnutia, stretnutia a párty sú hlavným účelom takéhoto priestoru a sú rozšírené ako koncept v americkej kultúre.

Kvety ako hviezda na dvore
Keď je predmetom vonkajší priestor, nie je pochýb o tom, že kvety sú kľúčovým prvkom v americkom štýle dekorácie. Pri výbere rastlín treba brať do úvahy viacero faktorov a určite jeden z nich, na ktorý môžeme na prvý pohľad zabudnúť – čas na starostlivosť o rastliny.

Niektoré druhy kvetov vyžadujú viac starostlivosti a prostriedkov, ktoré by sme do nich mali investovať. Pred výberom je dôležité premyslieť si vlastnosti pôdy, koľko slnečných hodín počas dňa máme na našom dvore a či chceme skutočnú záhradu, alebo to budú rastliny v kvetináčoch.

Tiež bylinky môžu byť zaujímavou voľbou pre dvor.

Funkcie dvora diktujú usporiadanie
Ďalším spôsobom, ako začať s terénnymi úpravami, je poňať to ako rozšírenie vášho domova, priestor plný potenciálu, s priestorom na hranie, stolovanie, oddych a predovšetkým opätovné spojenie s prírodou.

Záhrada bude vždy fungovať najlepšie, ak bude dobre ladiť s vaším životným štýlom – majte na pamäti, koľko času trávite vonku a ako chcete záhradu využívať. Či už je vašou prioritou letná kuchyňa alebo špecifický športový priestor, musíte identifikovať kľúčové vyhradené funkčné oblasti, ktoré sú dôležité pre vás a vašu rodinu.

Čím praktickejšie a užitočnejšie priestory vo svojej záhrade vytvoríte, tým pravdepodobnejšie sa budete cítiť motivovaní sa o záhradu starať a starať sa o ňu. Ak však máte životný štýl, ktorý vám nedovoľuje tráviť veľa času vonku, rýchlo stratíte nadšenie pre starostlivosť o zovňajšok.

Americký štýl zdobenia má svoje osobitosti, ale hlavnou vecou každého štýlu zdobenia je, že musíte svoje predstavy zladiť s pravidlami, ktoré so sebou dizajn nesie, aby sa v tomto štýle dala nájsť vaša osobnosť.

SPÔSOB DORUČENIA

Zakúpené produkty Vám doručíme vlastnou dopravou alebo zmluvným prepravcom.

FIREMNÍ ZÁKAZNÍCI

Spolupracujeme výhradne na obchodnom vzťahu B2B.

PRÉMIOVÁ KVALITA

Maxima produkty prezentujú prémiovú kvalitu s výbornými vlastnosťami.

© 2024 maximapaints.sk | mapa stránok