hotline:   +421 904 825 999  |    info(at)maximapaints.sk

Home Články Článok


Umenie na stene

Umenie na stene

Väčšina skúsených maliarov izieb vám povie podobne-maľovanie je pre nich oveľa viac než obyčajné natieranie stien a fasád. V minulosti sa vymaľovanie miestností považovalo za umenie, a maliari za maliarov umelcov. Tí, čo majú radi svoju prácu, a k tomu sú kreatívni, opäť za pomoci súčasných kvalitných farieb a materiálov toto remeslo ľahko pozmenia na úžitkové umenie.

Klasické maľovanie stien už dávno nie je v móde. Dekoračné farby a materiály vyrobené sú najmodernejšou technológiou, a vďaka zručným rukám majstrov na stenách vznikajú skutočné kúzla. Steny a fasády získavajú zaujímavé textúry, vzory a rôzne efekty. Autentické výtvory pridajú stene úplne nový život. Vaše bývanie alebo kancelársky priestor môžete osviežiť stenou, pripomínajúcou oceán, púštne duny, rustikálne antické steny, mramor alebo kameň v najrozličnejších farebných odtieňoch. Neustále vznikajú nové techniky, a zdá sa, že inšpirácia pre ich používanie nemá konca.

Aby sa obyčajná šedá stena stala umeleckým dielom, potrebné sú kvalitné farby, základné nástroje a majster s umeleckou dušou, pre ktorého je každá stena nová kreatívna výzva. Každodenne nás potešia fotografie a videozáznamy, ktoré nám posielajú majstri, ktorí inšpirovaní MAXIMA programom farieb, materiálov a dekoračných techník, na stene alebo fasáde vytvorili opravdivé umelecké dielo.

Práve, keď si myslíme, že sme už všetko videli, príjemne nás prekvapí spôsob používania Maxima farieb pre vnútorné a vonkajšie steny.

Stena-syr, prečo nie? Že maľovanie môže byť veľmi zábavné, ukázal nám umelec z Podgorice, Mišo Joskić. Skvelý nápad, zručné ruky a dobré fasádne farby, to je všetko, čo bolo potrebné na to, aby neúhľadný vedľajší objekt dostal úplne nový výzor. MAXIFAS farby pre fasády, štetka a valec celkom stačili tomuto kreatívnemu majstrovi na to, aby šedú, neživotnú a nepeknú fasádu pozmenil na šťavnatý kúsok syra.

Remeslo alebo funkčné umenie?
Môžeme povedať-oboje.
Inšpiratívne?
Samozrejme.

Odporúčame vám, aby ste vyskúšali sami. Inšpiráciu môžete nájsť všade vôkol seba. Príroda, internet, umenie, fantázia... Každá stena sa tak môže stať jedinečný prejav kreativity, a proces maľovania čistý pôžitok. Nakoniec všetci získajú, a najviac spokojní koncoví užívatelia, ktorí vás radi odporučia.

MAXIMA je tu, aby všetky vaše idey, ako vždy, podporila širokou škálou farieb na vnútorné steny a fasády a rôznorodým programom dekoračných techník. Očakávame vaše fotografie a videozáznamy, ktoré dokazujú, že vymaľovanie miestností je oveľa viac než remeslo, a najkreatívnejšie zverejníme na našej webovej stránke alebo Facebooku.

SPÔSOB DORUČENIA

Zakúpené produkty Vám doručíme vlastnou dopravou alebo zmluvným prepravcom.

FIREMNÍ ZÁKAZNÍCI

Spolupracujeme výhradne na obchodnom vzťahu B2B.

PRÉMIOVÁ KVALITA

Maxima produkty prezentujú prémiovú kvalitu s výbornými vlastnosťami.

© 2024 maximapaints.sk | mapa stránok