hotline:   +421 904 825 999  |    info(at)maximapaints.sk

Home Články Článok


Nábytok v industriálnom štýle

Nábytok v industriálnom štýle

Nábytok v industriálnom štýle je vo svete aj u nás čoraz obľúbenejším trendom. Hrubé a hladké textúry tohto súčasného štýlu nábytku vytvárajú zaujímavé kúsky, ktoré sa hodia k širokému spektru interiérového dizajnu. Nábytok v industriálnom štýle zahŕňa stoly, zásuvky a rad ďalšieho kovového, dreveného a koženého nábytku, ktorý je ideálny pre kancelárie a dielne. Industriálny štýl je tiež dobrým výberom nábytku na dotvorenie vzhľadu vášho bytu alebo domu Kľúčové komponenty Inšpirovaný otvorenými skladmi a továrňami, industriálny štýl kombinuje hodnotné materiály (ako kov, drevo a betón) s neutrálnymi tónmi pre jednoduché , funkčný vzhľad. Obľúbený vzhľad, ktorý tu zostane a bude relevantný aj v nadchádzajúcich rokoch, a to z dobrého dôvodu: prirodzená farebná paleta a elegantné zariadenie znamenajú, že robí zázraky v tradičných aj moderných domácnostiach.

Klasický priemyselný štýl sa snaží priniesť domov vzhľad priemyselnej budovy s vysokými stropmi, odhalenými tehlami a trámami a kovovými prvkami. Tento štýl, ktorý sa dokonale hodí do priestorov, ako sú prerobené továrne a rustikálne podkrovné byty, je o vytváraní moderného dizajnu so zmiešanými materiálmi.
Jedným z najvýznamnejších aspektov industriálneho štýlu je samotná architektúra. Charakterizujú ho vysoké stropy, tehlové steny, otvorené potrubia a industriálny štýl má za cieľ oslavovať drsné vnútorné fungovanie priestoru namiesto toho, aby ho skrýval. V súlade s podstatou industriálneho štýlu – vziať niečo staré a naplniť to nový účel (s malými alebo žiadnymi úpravami) – pôvodné architektonické prvky starej budovy, vrátane stropných trámov, drevených alebo cementových podláh, oceľových okenných tabúľ a tehlových stien – sú prvky, ktoré by mali byť odkryté, nie skryté. V priemyselnom priestore nie sú odkryté vetranie, potrubia a potrubia škaredé detaily; toto sú jedinečné vlastnosti, ktoré treba zdôrazniť.

Praktickosť nadovšetko
Industriálny vzhľad je predovšetkým o praktickosti a všestrannosti; a práve to dodáva industriálnym interiérom ich nezameniteľný vzhľad. Pri rozhodovaní o tom, ako zariadiť svoj priestor, by teda vždy mala byť v popredí praktickosť vami vybraných kúskov.

Pokiaľ ide o nábytok, priemyselné interiéry vyžadujú praktické a nekomplikované prvky. Čisté línie, jednoduché tvary a ostré kontrasty sú nevyhnutné, no tento zjednodušený prístup neznamená, že musíte robiť kompromisy v oblasti pohodlia.
Obytné priestory ako obývacie izby sú špeciálne priestory, kde by ste mali mať možnosť pohodlne relaxovať a je možné vytvoriť teplé, príjemné prostredie, aj keď je prioritou praktickosť. Použite niekoľko kľúčových textúr, pričom sa držte studenej, neutrálnej farebnej palety. Snažte sa vyhnúť príliš veľkému množstvu doplnkov, ako sú napríklad prebytočné vankúše Meď je klasický materiál ideálny na dodanie lesku tmavému, drsnému industriálnemu vzhľadu. Alternatívne je to tiež fantastický kov, ktorý prináša teplo a modernosť do priestoru Mnoho moderných štýlov dizajnu podporuje presnosť, či už ide o rafinované farebné schémy alebo čisté hrany. Keď premýšľate o industriálnom štýle, odporúčame vám trochu uvoľniť tieto pravidlá dizajnu zámerným odhalením nedokončených rohov alebo nerovných prvkov.


Fotogalériu k článku môžete prehliadať TU.

SPÔSOB DORUČENIA

Zakúpené produkty Vám doručíme vlastnou dopravou alebo zmluvným prepravcom.

FIREMNÍ ZÁKAZNÍCI

Spolupracujeme výhradne na obchodnom vzťahu B2B.

PRÉMIOVÁ KVALITA

Maxima produkty prezentujú prémiovú kvalitu s výbornými vlastnosťami.

© 2024 maximapaints.sk | mapa stránok