hotline:   +421 904 825 999  |    info(at)maximapaints.sk

Home Články Článok


Prírodné elementy v dizajne - drevo a kameň

Prírodné elementy v dizajne - drevo a kameň

Prírodné materiály ako drevo a kameň sa v modernom dome dokonale prelínajú. Tieto klasické prvky môžu dodať minimalistickej výzdobe pocit tepla, vylepšiť akýkoľvek štýl, ale tiež byť základným prvkom celého dizajnu.

Domy sa možno stávajú modernejšími a technologicky integrovanejšími, no popularita prírodných materiálov v interiérovom dizajne pokračuje. Aj pre mladých ľudí, ktorí sa stanú majiteľmi domov, zostávajú prvky prírodného kameňa a dreva dôležitou súčasťou dizajnu domu a sú veľmi dôležité.

Prírodné prvky sa výborné kombinujú. Aj keď je prírodný kameň sám o sebe krásny, dokonale sa hodí k drevu, aby získal skutočne upokojujúci a prírodný vzhľad interiéru.

To, že prírodný kameň nájdete prakticky kdekoľvek vo vašej domácnosti, ešte neznamená, že ho musíte používať všade. Ak už máte drevenú podlahu, ktorá sa vám páči, nemali by ste ju nahrádzať prírodným kameňom. Namiesto toho ju doplňte kamennými detailami.

PRÍRODNÉ ELEMENTY V KUCHYNI

Drevo a kameň k sebe pasujú aj v kuchyni. Aj keď sú v trende minimalistické biele a čierne skrinky, mnoho majiteľov domov stále uprednostňuje vzhľad jemnejších a prírodnejších drevených skriniek vo všetkých odtieňoch a farbách. Žulové pracovné dosky sú dokonalým kontrapunktom, či už si vyberiete odtieň v rovnakej farebnej skupine ako vaše skrinky, alebo kontrastnú farbu pre vizuálny dojem. Výsledkom bude v každom prípade súdržná a na pohľad príjemná kuchyňa.

Trendom sa v poslednej dobe stáva dokonca aj párovanie dreva a kameňa ako súčasť toho istého dizajnového prvku. Kuchynské ostrovčeky, ktoré kombinujú prírodný kameň a drevo, kombinujú to najlepšie z prírodného sveta do jedinečnej pracovnej plochy, ktorá je naozaj jedinečná.

DOM, KTORÝ NEMÁ NIKTO INÝ

Miešanie a zladenie prírodných prvkov robí váš domov skutočne jedinečným. Na rozdiel od továrenských výrobkov je každá doska z mramoru, žuly alebo iného prírodného kameňa charakteristická, rovnako ako každá drevená doska. Vďaka prírodným prvkom, ktoré sú ústredným bodom vašej kuchyne, kúpeľne a iných obytných priestorov, môžete zaistiť, že skutočne neexistuje iné miesto ako váš domov.

Široká škála farieb, vzorov a aplikácií, ktoré sú možné s prírodným kameňom, udržujú kombináciu drevo-kameň neustále sviežu. Možností je nespočetné množstvo, od farieb slnečného žiarenia kremenného plechu až po klasické biele, čierne a hnedé farby. V kombinácii s prírodným drevom môže byť výsledok moderný alebo klasický, chladný alebo teplý - vďaka čomu bude váš dom vyzerať autenticky za každých okolností.

Prírodný kameň je dokonalým protipólom k drevu a ľahkým spôsobom, ako dodať vášmu priestoru osobnosť a triedu. Vzhľad stien, ktoré verne imitujú kameň, bol vždy skvelou voľbou pre interiér a dnes nám dekoratívne techniky umožňujú luxusný vzhľad prírody bez príliš veľkých investícií. Či už sa rozhodnete pre kombináciu dreva a kameňa pre určitú izbu v byte alebo týmto dizajnovým spôsobom vyzdobíte celý domov, neurobíte chybu, pretože ide o jednu z najefektívnejších kombinácií pre interiéry. Drevo i kameň sú 'produktami' prírody, ktoré nás obklopujú celý život - preto sú pre nás upokojujúce a príjemné.

SPÔSOB DORUČENIA

Zakúpené produkty Vám doručíme vlastnou dopravou alebo zmluvným prepravcom.

FIREMNÍ ZÁKAZNÍCI

Spolupracujeme výhradne na obchodnom vzťahu B2B.

PRÉMIOVÁ KVALITA

Maxima produkty prezentujú prémiovú kvalitu s výbornými vlastnosťami.

© 2024 maximapaints.sk | mapa stránok